Begin met je eerste kweek!

Bedankt voor je interesse in de Startersgids. Dit is een stap-voor-stap gids en geeft je een ideale manier om aan jouw eerste kweek te beginnen.

Als een speciale aanbieding krijg je twee flessen basisvoeding gratis als je de Startersgids bestelt. Het pakket bevat voeding voor de groei- en bloeifase van de plant. Bovendien zitten er nog een paar handige extra’s in het pakket: een maatbeker, een pen om notities te maken en 5 plantenstekers. Het pakket zelf is gratis! We vragen slechts € 8,95 voor de administratie- en verzendkosten.

Het Startersgidspakket is verkrijgbaar in organische (100% NATURAL) en minerale (100% TERRA) varianten. Maar wat is de juiste keuze voor jou? We leggen de verschillen uit.

Startersgids 100% TERRA

Een startersgids 100% TERRA met twee flessen basisvoeding Terra Grow 250ml en Terra Bloom 500ml omgeven door groene planten
  • Voor snel resultaat
  • Focus op een hoge opbrengst
  • Voeding voor snel effect

Startersgids 100% NATURAL

Een startersgids 100% NATURAL met twee flessen basisvoeding Alga Grow 250ml en Alga Bloom 500ml omringd door groene planten
  • Voor een organische kweek
  • Focus op betere smaak en geur
  • Voeding op algenbasis voor gezonde planten

-

Video organisch vs mineraal

Nu ken je de voordelen van beide varianten. Maar hoe zit het met organisch en mineraal? Check deze video voor een korte uitleg. Dit zal je helpen om een keuze te maken tussen de Startersgids 100% NATURAL en 100% TERRA.

Veel gestelde vragen

In onze Startersgidspakketten 100% NATURAL en 100% TERRA zitten makkelijk te gebruiken basisvoedingen. Deze zijn perfect geschikt voor beginnende kwekers. Het makkelijkst zijn de Alga Grow en Alga Bloom uit onze 100% NATURAL kweekstijl. Dankzij het microbiologische bodemleven en de op algen gebaseerde voedingsstoffen hoef je niet te letten op EC- of pH-waardes. Als je kiest voor de minerale Terra Grow en Terra Bloom uit 100% TERRA, moet je daar wel letten. Daardoor is die kweekstijl iets uitdagender, maar je krijgt wel sneller resultaat en een grotere opbrengst.

Organische voeding wordt gemaakt van organische ingrediënten. Dat betekent dat de voeding goed is voor plant, dier en mens. Organische voedingsstoffen moeten worden afgebroken door bacteriën en ander bodemleven voordat een plant de voeding kan opnemen met haar wortels.

Onze minerale basisvoeding is gebaseerd op minerale bronnen van een hoge kwaliteit. Het grote voordeel is dat deze voedingsstoffen meteen worden opgenomen nadat je de plant water geeft. Er is geen voorbewerking nodig door bodemleven of enzymen! Daarom zeggen wij dat 100% TERRA het beste is, als je snel resultaat wilt. Je plant zal snel groeien en een grote opbrengst maken.

Ja. Je betaalt niks voor het pakket zelf. We vragen alleen verzendkosten van € 8,95. We weten zeker dat je net zo enthousiast zal zijn over onze basisvoedingen als wij. Probeer ze nu!